KRUMLE TRADISJONSMAT OG BRYGGING

Mat av mask.


Flatbrød er opprinnelig hverdagsmat, mens lefse ble spart til de store anledningene som jul og bryllup.

Bergen og omegnskommuner 

FLATBRØDKURS

Jeg tar med bakeutstyret som trengs hjem til deg, sammen med en ferdig deig, så baker vi i 4- 5 timer. Jeg har satt maks antall på 3 stk på hvert kurs uten om meg, dette for at alle skal få utbytte av kurset.  Alle skal lære å lage deig, bake og steike. Det ferdige flatbrødet blir fordelt på kursdeltakere.
Kurset varer 4-5 timer og passer en ettermiddag fra kl.17 eller en lørdag fra kl.10
Kurset koster kr. 1100 pr. deltaker.  Ta kontakt for dag som passer deg!

Jeg holder også noen kurs hjemme på mitt eget kjøkken. Følg med på facebook og her på AKTIVITETER.


 

LEFSEBAKEKURS 
Bergen og omegnskommuner

Jeg tar med bakeutstyret som trengs hjem til deg og en ferdig deig, så baker vi sammen en lørdag. Maks 3 stk på hvert kurs uten om meg, dette for at alle skal få utbytte av kurset. Da får alle lage deig, bake, steike, og smøre lefsene. De ferdige lefsene blir fordelt på kursdeltakere. Ferdigsmurte lefser er kjempegode til kaffen! 

Kursdag ettermiddag fra kl. 17.00 til 22
eller en lørdag fra kl. 11 til kl 16.00
Kurset koster kr.1200 pr. deltaker. 
Ta kontakt for en dag som passer deg.
Jeg holder også noen kurs hjemme på mitt eget kjøkken. Følg med på facebook eller her på AKTIVITETER


HAPPENING/ARRANGEMENT 
Bergen og omegnskommuner. Ønsker du baking som en happening på jobben, i klubben eller andre arrangement så ta kontakt. epost. post@krumle.no eller på telefon 97 77 61 66